Monday, 16 December 2013

deleted

yes . i have delete semua post post sebelum ini .
i dont know why . but the best reason yang aku boleh bagi ialah , post post sebelum ini ada gambar gambar yang sebenarnya tak patut aku post kat sini .

btw , blog ni pun dah bertukar wajah . before this , blog ni childish sangat . haha
and now , macam orang tua sikit .

and start from today , nak update blog hari hari boleh idok ? yeah . life as student right ? haruslah 24hours menghadap laptop ni . kan kan . so , boleh lah lepas ni curi curi masa update blog . *yeyyyyyy

okay okay . minah ni memang tak sedar diri . kerja , projek ,segala bagai tak siap lagi tapi ada hati nak beralam maya .

okaylah okaylah . ku pergi dulu menghadap kerja yang berguni guni . pheewwwwww


No comments: